Soluții proaspete de prezență online și identitate

Răspândirea internetului aduce firmelor din orice domeniu oportunități de marketing inepuizabile. Dorim să vă ajutăm să profitați de aceste oportunități printr-un pachet variat de soluții de prezență online și identitate.

web-icon

Ce vă oferim?

Vă oferim soluții ce vă vor ajuta să beneficiați de avantajele prezenței firmei dumneavoastră în mediul online. Mai mult, vom fi alături de dumneavoastră pe întreaga perioadă de desfășurare a campaniei/campaniilor de promovare online oferindu-vă serviciile și informațiile de care aveți nevoie pentru a obține rezultatele pe care le doriți.

Soluții de web design și print design

Servicii web design

Website Design & Development

Imaginea companiei dumneavoastră in mediul online este din ce în ce mai importantă. Echipa noastră de design are experiență în realizarea proiectelor de diverse dimensiuni, astfel proiectul va fi finalizat la timp și conform specificațiilor stabilite.

Comerț electronic

Comerț electronic

Internetul vă permite să ajungeți la potențiali clienți din toate colțurile lumii. Chiar dacă produsele pe care le comercializați nu se pretează la livrări de lungă distanță, construirea unui magazin virtual va permite clienților dumneavoastră să-și facă cumpărăturile rapid, fără să fie necesar să părăsească propria locuință.

Dezvoltare aplicații web based

Dezvoltare aplicații web based

O aplicație web based rulează pe un server și poate fi accesată prin intermediul unui browser din orice locație se dorește. Astfel beneficiați atât de mai multă flexibilitate față de o aplicație tradițională dar și de o securitate sporită a datelor procesate de către aplicație.

Monitorizare, Suport și Mentenanță pentru site-uri web

Monitorizare, Suport și Mentenanță

Site-ul web al firmei dumneavoastră necesită în permanență actualizare, iar noi vă putem ajuta cu modificări periodice pentru conținutul sau structura acestuia.

Branding, Design și Identitate

Branding și Identitate

Branding și Identitate

Identitatea vizuală a firmei dumneavoastră ajută clienții să vă recunoască mai rapid din multitudinea de mesaje publicitare ce ii inconjoară. Echipa Increvo vă poate ajuta prin construirea unei identități unitare pentru firma dumneavoastră.

Print design

Print design

Cu toate că din ce în ce mai multe comunicări au loc în mediul virtual, materialele de promovare printate sunt, și vor mai fi, o parte importantă a imaginii și strategiei de promovare a firmei dumneavoastră. Din acest motiv vă oferim soluții de print design separat, sau impreună cu una din soluțiile noastre de comunicare online.

spoturi-tv

Spoturi TV și Animație

Promovarea prin spot-uri TV este una din cele mai populare metode de publicitate. Echipa Increvo vă poate ajuta, fie că este vorba de filmarea unui spot publicitar sau crearea unei animații pentru TV sau mediul online.