Soluții complete de comunicare pentru afacerea dumneavoastră.

Pentru noi o retea este mai mult decât o sumă de echipamente puse împreună, este o infrastructură proiectată să îmbunătățească modul în care se desfășoară procesul de comunicare atât în interiorul cât și în exteriorul firmei dumneavoastră.

networking-icon

Ce vă oferim?

Soluțiile de networking oferite de Increvo sunt concepute pentru a acoperi întreaga perioadă de viață a unei rețele, de la planificarea inițială până la retragerea totală sau parțială a soluției existente și înlocuirea ei cu soluții de generație următoare.

În plus, vă oferim o serie de servicii cloud based menite să vă ajute să eficientizați cheltuielile și să adauge valoare rețelei.

Soluții de proiectare și dezvoltare rețele

consultanta

Consultanță

Vă ajutăm să identificați cerințele pe care infrastructura IT&C va trebui să le îndeplinească.

Proiectare rețele de calculatoare

Proiectare rețele

Dezvoltăm proiectul rețelei de la planul de cablare al clădirii până la arhitectura logică și fizică a sistemului astfel încât să ne asigurăm ca totul va funcționa asa cum vă doriți.

cablare

Cablare

Echipa Increvo va realiza cablarea rețelei așa cum a fost ea proiectată asigurând o execuție de calitate cu materialele potrivite.

achizitie-echipamente

Achiziția și instalarea echipamentelor

Achiziționăm echipamentele necesare, le livrăm la locul de instalare, le configurăm și le testăm pentru a ne asigura că totul funcționează corespunzător.

achizitie-software

Achiziție și dezvoltare de sisteme software

Echipa Increvo vă ajută sa achiziționați sau să dezvoltăm împreună aplicațiile necesare pentru a vă desfășura activitatea.

monitorizare-si-mentananta

Monitorizare, suport și mentenanță

Suntem lângă dumneavoastră pe întraga durată de viață a rețelei asigurându-ne că totul funcționează așa cum trebuie și intervenind atunci când întâmpinați probleme.

upgrade-si-reciclare

Upgrade și reciclare

Vă ajutăm să vă mențineți infrastructura în cele mai bune conđiții prin îmbunățățirea periodică și valorificarea echipamentelor uzate.

Servicii cloud based

email

E-mail și colaborare

Soluția de e-mail oferită de Increvo este mai mult decât o simplă căsuță de e-mail. Vă punem la dispoziție un server de colaborare ce va permite echipei dumneavoastră să comunice mai rapid și mai eficient.

gazduire

Găzduire pentru site-uri și aplicații web

Serviciile noastre de gazduire pentru site-uri si aplicații web înseamnă nu doar un spațiu pe un server. Echipa Increvo va găsi soluția optimă de găzduire în funcție de cerințele site-ului sau aplicației, iar după punerea acesteia în funcțiune ne vom asigura că totul funcționează în parametrii normali.

cloud-backup

Backup de date offsite

Știm cât de importantă este informația acumulată de-a lungul timpului pentru buna desfășurare a activității firmei dumneavoastră. De aceea ne asigurăm ca indiferent de ce se întâmplă cu calculatoarele de la sediul dumneavoastră veți avea mereu o copie de a datelor în siguranță.